30.8 C
София
четвъртък, юни 20, 2024

Вярвай повече в себе си!

Едно е сигурно, винаги има утре!

Луната днес

Луната днес


Кой лунен ден е според луната днес? Можете да разберете от ежедневната лунна прогноза на Вселената(Vselenata.com).


Сега е Четиринадесетия ден от лунния цикъл


Хронология на лунните дни
13-ти лунен ден от 17:38 на 18.06.2024 до 19:03 на 19.06.2024
14-ти лунен ден от 19:04 на 19.06.2024 г. до следващия ден
Фаза на луната : Втора четвърт, растяща луна.


Характеристики на деня 


Четиринадесетият лунен ден е най-силният и мощен ден от месеца, той е признат за един от най-щастливите. Това е времето на най-активните и решителни действия. С началото на този ден навлизаме в период, в който можем да започнем много сериозно начинание. Не пропускайте този ден – той е изключително успешен за започване на всякакви важни дела. Всичко, започнато този ден, успява блестящо. Ще трябва да чакате цял месец за следващия подобен шанс!


Въздействие върху личността


Психиката е претоварена през този ден, възможни са промени в настроението. Ако сте в лошо настроение, спортувайте, осигурете си добра физическа активност и облекчете стреса. Това ще помогне за правилното движение на енергиите и със сигурност ще ви бъде от полза.


Бизнес и пари


Повишената работна активност в този лунен ден е много полезна. Работа, работа и пак работа. Можете да представите някаква идея или предложение на обществеността, да споделите вашите планове. Такава дейност ще доведе до преход към качествено ново ниво: възможно повишение, увеличение на заплатата, награда, заслужено признание, а също и, не по-малко важно, нови печеливши връзки и познанства.

Отличен ден за кариеристи и бизнесмени. Всички споразумения, сключени през този ден, всякакви сделки ще бъдат изключително успешни. Това е един от най-добрите дни за разрешаване на финансови проблеми. Добър ден и за детективите: престъпленията на този ден се разкриват лесно.


Здраве


Всички болести ще преминат лесно, без сериозни последствия. Пийте по-малко течности: всяка течност може да причини неизправност в тялото. Възможно е сухо гладуване. Препоръчват се бадеми и солени храни; избягвайте горчиви и сладки храни. Влиянието на музиката е благотворно.


Физическа активност 


Упражнявайте се добре.


Подстригване 


Подстригването на косата в 14-ти лунен ден може да повлияе негативно на спокойствието ви; не трябва да се подстригвате днес. Но лека промяна в цвета на косата е доста добра и може да допринесе за успех в бизнеса. Оцветените шампоани ще ви помогнат!


Взаимоотношения 


Днес комуникацията е отлична на всички нива: с приятели, любими, роднини, колеги, партньори, шефове, подчинени, познати, непознати… Днес хората са решителни и рационални, готови за постижения и промени – използвайте тази възможност в най-голяма степен.


Брак 


Този ден от лунния цикъл не е подходящ за бракове, не е добър за съдилища и разводи: на пръв поглед нещата ще вървят добре, но са възможни негативни последици. Но може ли това да спре влюбените?


Рожден ден 


Хората, родени на този ден, винаги се стремят към нещо и са готови на голям подвиг. Често са харизматични, умеят да вдъхновяват хората и да ги водят, когато самите те следват пътя на призванието си. Съдбата често е благосклонна към тях.


Общи препоръки


Денят ни призовава към активност, за да гарантираме, че не забавяме темпото, не спираме дотук, придържаме се към избрания път и сме твърдо уверени в бъдещия успех. Избягвайте да прекарате този специален ден в безделие – енергийните ресурси не са бездънни и стагнацията им е изключително неблагоприятна. В края на деня организирайте парти – ще бъде бурно и весело.

Отнасяйте се с уважение към всяка информация – дори фраза, която сте чули случайно, или ред, който сте прочели във вестник, който неочаквано е привлякъл вниманието, може да бъде полезен.


Предупреждения 


Прогонете без да се замисляте тъгата, меланхолията, лошото настроение и се заемете с работата си. Не претоварвайте зрението си и не използвайте прекомерно парфюми и други аромати.


Сънища 


Не придавайте голямо значение на съня.


 

Харесва ли ви статията?
Харесва ми
10
Харесва ми
Помогна ми
15
Помогна ми
ХаХаХа
0
ХаХаХа
Ехаа
5
Ехаа
Тъжно
0
Тъжно
Не ми харесва
1
Не ми харесва


Важно

Лунната прогноза се обновява автоматично, точно в момента в който започва новия лунен ден! В случай, че това не се случи, изтрийте кеша на браузъра си. Пожелавам ви лек, спокоен и успешен лунен ден.


с уважение: Милен(собственик и главен администратор на Вселената(Vselenata.com).


Ежедневен Лунен Календар v3.2.4

Здравейте 👋

Бъдете винаги информирани за всичко ново във Вселената, напълно безплатно.

Няма спам и досаждане!

Харесва ли ви статията?
Харесва ми
10
Харесва ми
Помогна ми
15
Помогна ми
ХаХаХа
0
ХаХаХа
Ехаа
5
Ехаа
Тъжно
0
Тъжно
Не ми харесва
1
Не ми харесва
ИзточникЛичен опит

Още по темата

Бърз отговор на твоите въпроси

Бърз отговор на твоите въпроси
Бърз отговор на твоите въпроси Концентрирайте се и задайте своя въпрос, след което кликнете върху картата и получете своя отговор. Важно е да формулирате въпроса си правилно, така, че да има максимум два варианта за отговор. В противен случай няма да получите правилния отговор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най - четено

Моята надежда

Моята надежда
Неугасваща надежда Всеки човек понякога губи надежда за каквото и да било. А всички знаем, че угасне ли пламъка в душата, идва ред на мрака и самотата в него. Това са едни от най - тежките моменти в живота, в които е хубаво да има кой да ни върне онази малка светлинка, която да ни води и топли когато имаме нужда. Когато потънем в нищото Тогава се събужда онази част която не е от нас, която не сме виждали или усещали почти през целия си съзнателен живот....

Лунен календар за месец Юни 2024 година

Лунен календар
Лунен календар за месец Юни 2024 година Лунен календар за юни 2024 г. под формата на интерактивна таблица за всеки ден от месеца, посочваща дните на новолуние, пълнолуние, местоположението на Луната в знаците на Зодиака. Дългоочакваното лято настъпи. Градините са пълни с буйно цъфтяща зеленина и сладък аромат. Юни е месецът на лъчезарното слънце, най-дългите дни. Месец Юни получава името си от богинята Юнона, съпруга на Юпитер. Тя е богиня на плодородието, повелителка на дъжда и пазителка на брачните отношения. Лунният календар за юни 2024 г....

Лунен календар за 18-ти май

Лунен календар
До 14:42 е десети ден от лунния цикъл: Фаза на луната: Втора четвърт, растяща луна Характеристики на деня: Най-после настъпи денят на активната почивка. Силите в тялото започват да текат като фонтан. Сътворението във всеки смисъл е основното мото и тема на този ден. Въздействие върху личността: Излишната енергия постоянно се усеща. Силата трябва да се насочи в добра и творческа посока. Бизнес и пари Като цяло общуването на работното място е приятно, това се усеща особено в сплотените колективи. Днес енергията е в разгара си и с един...

Лунен календар от 13.05 до 31.05.24г.

Лунен календар
Лунен календар за месец Май 2024 година Лунна прогноза за всеки ден Лунен календар за 13 май 2024г Луната днес преминава от Рак в Лъв, в квадрат с Меркурий. Ще породи много планове, но за тяхното изпълнение може да няма достатъчно воля, смелост, подходящи ресурси и други фактори. За да направите скок към целта, имате нужда от тласък и допълнителна мотивация, включително отчаяние и протест. Недоволството от ситуацията ще бъде по-стимулиращо за предприемане на решителни стъпки, отколкото празните желания и капризи. Опитът да промените нещо радикално, да се сбогувате...

Хороскоп за 2024 г. Козирог

Годишен Хороскоп за зодиакален знак Козирог
Годишен Хороскоп за 2024 г. за Козирог Козирогът ще трябва активно да се справя с минали проблеми през първите пет месеца на 2024 г. Юпитер няма да ви остави без щедри подаръци и подкрепа. Хороскопът за 2024 година предсказва късмет на Козирозите в хазарта и предприятията, които не са лишени от риск. Можете да спечелите от лотария или спортни състезания. Съдбата е изцяло на ваша страна. Успех в различни събития, творчески презентации и материална печалба - това очаква Козирога през този успешен период. Най-важното е, да не пропускате...

You cannot copy content of this page