32.8 C
София
четвъртък, юни 20, 2024

Вярвай повече в себе си!

Едно е сигурно, винаги има утре!

Луна в зодиакален знак Стрелец

Транзитната Луна в Стрелец ще даде възможност за откриване на вътрешни резерви и таланти. Вашият социален кръг ще се разшири осезаемо, а самочувствието ви значително ще се повиши.

Стрелецът е под елемента Огън и се управлява от бога на пътуването, успеха и финансовото богатство Юпитер. Много хора по това време ще бъдат привлечени от пътя, ще искат да научат нещо ново и да се запознаят с нови хора.

Монотонността и рутината стават скучни, така че не трябва да се отказвате от удоволствията и развлеченията. Полезно е да помагате на близки, да се грижите за децата и дома.

Не пестете подаръци и изненади, покажете се от най-добрата си страна. Освен това за всичко направено и казано можете да получите награда – искрени и силни взаимоотношения.

Влиянието на върху човешките емоции и поведение

Когато Луната е в знака Стрелец, оптимистичното настроение няма да ви напусне нито за минута. Обучението и намирането на нова работа ще бъдат благоприятни. Но имайте предвид, че емоционалното ви състояние е нестабилно, трябва да сте внимателни към себе си и хората.

Ако прекрачите границата в общуването, ще се забъркате в конфликтни ситуации. Не бъдете прекалено директни и амбициозни; дръжте се в рамките на приличието.

Добро време за молитва и духовно обогатяване. Дори тези, които не вярват във Бог, ще променят принципите си и ще се променят морално. Ако отдавна искате да се ожените и да създадете семейство, тогава не се отказвайте от това желание.

Кръщенетата и сватбените тържества ще са страхотни. Някой сериозно ще се замисли за пряката си цел на Земята, а някой е предопределен да срещне любим човек.

Храна за душата ще бъде всичко оригинално и неочаквано, както в работата, така и в личната сфера. Чувствайте се свободни да говорите, да разкриете чувствата си и да протегнете ръка за помощ. Всичко ще бъде възнаградено, ако искрено вярвате в силата си и в хората, с които общувате отблизо.

Ако финансовото ви състояние е успешно, можете да получите голяма сума в сметката си. Щедростта в периода, когато Луната е в Стрелец е на преден план. Не забравяйте, че всяка инвестиция на пари ще бъде печеливша в бъдеще.

Приемете самотата като дар от Вселената, за да се пречистите от негативността и да се ровите в минали преживявания. Размишлявайте, мечтайте и си починете от суматохата. Нищо няма да ви натовари в този момент, ако се чувствате свободни и духовни.

Интуицията ще ви помогне да вземете важни решения, като изместите на заден план всичко повърхностно и ненужно. Реагирайте на критиките и грубото поведение спокойно, това ще укрепи психиката ви.

Влияние на фазата на лунния ден

Луна в зодиакален знак Стрелец

Новолунието в знака Стрелец е благоприятен период за гледане на любими филми, четене и прилагане на опита ви на практика. Можете да преодолеете всичко, ако наистина искате и не слушате пасивните хора.

Нарастваща Луна в знак Стрелец – не е препоръчително да влизате в съмнителни и интимни връзки. Това ще бъде една несериозна връзка, в която няма любов и доверие. Действайте по-сериозно, за да посрещнете истинското чувство.

Пълнолуние в знака Стрелец – разкриват се талантите на учител, гуру и възпитател. Полезно е да научите всичко ново, да посещавате курсове и семинари, да натрупвате знания и да използвате способностите си за добри цели.

Намаляваща луна в знака Стрелец – не се препоръчва да спорите и да се карате, всичко това ще доведе до проблеми в отношенията. Бъдете по-мъдри и по-често правете компромиси, за да поддържате комфорт в душата си.

Съвети за зодиите
по време на Луната в Стрелец

Овен: При транзит на Луната в Стрелец е полезно да посетите храм, да се помолите за себе си и за свой близък, както и да пътувате и мечтаете.

Телец: Спешно изплатете дългове и заеми, за да уредите финансовото си състояние. Не трябва да се съгласявате на флирт и случайна интимност.

Близнаци: необходимо е укрепване на съществуващите връзки, както любовни, така и бизнес. Избягвайте нови срещи.

Рак: цялото внимание към вашето здраве! Извлечете максимална полза от спорт, диета и разходки на чист въздух.

Лъв: подходящо време за романтични срещи и вечери на свещи. Можете да поканите избраника си в ресторант, да признаете чувствата си и да предложите брак.

Дева: Луна в Стрелец е добър период за решаване на битови и семейни проблеми. Покажете с всички сили сърдечни разговори, помирение и положителни емоции.

Скорпион: Страхотни дни за подаръци на близки и приятели. Разпределете се за това, за което сте мечтали. Материалните проблеми ще се решават бързо и без чужда помощ.

Стрелец: има причина за разбиране на живота, мислене за вечната и външна трансформация. Полезно е да посетите салон за красота, да се отпуснете сред природата и да получите порция емоции.

Козирог: позволено е да се забавлявате и да се срещате с приятели в кафене. Отпуснете се и мислете позитивно по време на Луна в Стрелец, тогава желанията ви ще се сбъднат без забавяне.

Водолей: успехът е на страната на тези, които ясно планират работата и личните си дела. Можете да преговаряте с партньори и да кореспондирате с приятели.

Риби: добър период за реализиране на смели цели. Просто бъдете възможно най-упорити и реалистични, за да не се вкопчвате в дреболии и неприятности.

Козметика, ароматерапия, подстригване, маникюр

Ако Луната е в Стрелец, тогава без съмнение можете да промените външния си образ. Нова прическа и стайлинг ще зарадват не само вас, но и околните. И това не е преследване на мода, а себеизразяване и въпрос на вкус. За тези, които имат къдрава коса, можете да я изправите с помощта на съвременни средства.

Не се страхувайте да експериментирате и да поемате малък риск, всичко ще се получи за по-добро. Основното е, че всички манипулации с косата са радост. Настроението ви ще се подобри, както и личният ви живот, ако посетите салон за красота. След като актуализират прическата си, мнозина ще имат късмет с парите, а някои ще могат да получат висока пост.

Така че решете да се подстрижете и не се колебайте. Промените в стила и имиджа ще доведат до неочаквани обрати в съдбата. Не са изключени ярки срещи, романтични запознанства и големи печалби. Отношенията с колегите и ръководството ще станат много по-силни.

Но най-важното е, че сами ще видите, че сте станали по-привлекателни и по-уверени във всеки въпрос.

Луна в Стрелец (период на нарастване)
Когато Луната е в знака Стрелец, не е препоръчително „огненият” представител на хороскопа да променя радикално външния си вид. Подстрижете леко краищата и бретона, ако наистина искате. Опитайте се да запазите своята индивидуалност и да не подражавате на други хора. Имайте предвид, че ако рискувате и се подстрижете, съдбата ще ви отвърне.

Стрелец, Лъв и Овен трябва да пестят енергия, а не да я пилеят. В противен случай можете да се разболеете сериозно или сериозно да навредите на личната си сфера.

Червенокосите Риби, Раците и Скорпионите не трябва да посещават фризьор. За съжаление, подстригването и оцветяването ще имат отрицателен ефект.  Избягвайте подстригването на бретона и краищата. Освен това не трябва да правите къдрене, това напълно ще развали косата ви. Не прекарвайте много време в миене на косата си и ако решите да укрепите структурата, тогава само с помощта на билкови балсами и маски.

Когато Луната е в Стрелец, тъмнокосите Козирози, Телци и Деви трябва да внимават при посещение на фризьорски салон. Не трябва да се съгласявате с всичко, което ви съветват. Трябва да имате собствено мнение и вкус, следвайте го. Масаж, укрепване на корените, подхранващи маски и леко оцветяване на косата ще бъдат полезни.

За Водолеите, Близнаците и Везните, които имат руса коса, не е препоръчително да променят външния си образ до неузнаваемост. Искате ли да станете по-екстравагантни и по-ярки? Свържете се с вашия стилист и си направете нова прическа. Не трябва да поемате големи рискове, за да не се разочаровате от модното ноу-хау. Ако косата ви е естествено къдрава, можете да се погрижите за нейното състояние. Добър ефект ще се получи след маски и оцветяване – личната и финансовата сфера ще се стабилизират. Е, самите къдрици ще станат блестящи и копринени.

Луна в Стрелец (период на намаляване)
На собствениците на червени коси – Стрелец, Овен и Лъв – е забранено да се подстригват и да носят грим. Ако решите да манипулирате косата си, ще влошите здравето си. Финансовото ви състояние също ще се обърка, внимавайте.  Енергията е значително намалена, вътрешните органи са уязвими и интуицията е отслабена. Можете само да масажирате главата и да укрепите корените.

Рибите, Раците и Скорпионите, които имат червена коса, имат право да подстригват бретона и краищата на къдриците си. Измиването на косата също няма да навреди на здравето и структурата на косата. Ако не искате да подкопаете здравето си, тогава откажете къдрене и боядисване. Прическите и оформянето с продукти на основата на естествени съставки са полезни.

Ако Луната е в Стрелец, тогава земните знаци могат да правят боядисване, къдрене и оформяне, но е по-добре да отложите прическата за друго време.

На тъмнокосите, Козирог, Телец и Дева, не се препоръчват да променят имиджа си. Всичко има нужда от умереност, без риск или травма за психическото състояние. Подстригването на краищата ви може да доведе до сериозни финансови проблеми в живота ви.

Водолеите, Везните и Близнаците, които имат светла коса, не трябва да си записват час при фризьор през този период. Ефектът, получен от рязане или оцветяване, ще се отрази негативно на вашето здраве и настроение. Оставете косата си да почива, мийте косата си по-рядко и без допълнителни балсами.

Нокти Маникюр и педикюр

Благоприятно време за иновации и модерен маникюр. Всяка грижа ще придаде незабравим стил на вашата визия. Запишете се за педикюр при специалист по педикюр, който има богат опит.

Кожата на ръцете и краката е твърде чувствителна, бъдете внимателни по време на процедурите. Полезни са подхранващи маски, масаж и ярки цветове.

Ароматерапия при Луна в Стрелец

Когато Луната преминава през знака Стрелец, можете да използвате аромата на розмарин, за да внесете топлина и уют в дома си. Това е вид семеен амулет от злото око и щетите. В допълнение, вдишването на миризмата на розмарин значително ще подобри настроението ви и ще облекчи умората и ханша.

Използвайте ароматерапия сутрин, за да се чувствате заредени с енергия през целия ден. Ароматното масло от това цвете ще облекчи негативността и депресията.

Полезно е да опушите стаята с аромат на кедър, кипарис, бор, лимон и сандалово дърво. Е, ако искате да облекчите главоболието и агресията, тогава се насладете на аромата на здравец.

Грижа за тялото и лицето 

Когато Луната е в знака Стрелец, можете да подсилите имунната си система и да укрепите тялото си. Това е подходящо време за лечение, натрупване на енергия и използване на лекарства против стареене.

Скорпионът може да се отпусне, като се занимава с йога, а също така нанася маски с маслини, ела и лавандула върху кожата.

Водолеите ще могат да избелят кожата си и да „прогонят“ луничките с помощта на сок от краставица и цвекло.

Нека Стрелец и Овен не пестят от козметични сесии, нова прическа и маникюр.

Близнаците също не бива да избягват салона за красота. Ефективни ще бъдат билковите настойки – жълт кантарион, подбел, градински чай и бял равнец.

На Рибите и Раците не се препоръчва да ходят на баня и фитнес. Овен не трябва да пренебрегва състоянието на очите и клепачите си.

Направете кръгов масаж, за да облекчите подуването и умората. Ще помогнат маски с чай, компреси с яйце и мляко, както и специална гимнастика.

По това време е полезно да се предписват операции, насочени към премахване на мазнини (корем, бедра).

Укрепете нокътната плочка на ръцете и краката си с помощта на народни средства и йодни бани.

Земните знаци трябва да попълнят тялото си с калций. Подстригването ще ви доближи до заветната цел – повишение.

Работа по време на Луна в Стрелец

Когато Луната е в знака Стрелец не можете да правите ремонти, строителство и вътрешна декорация. Работата с камък, на площадката и на тревата е малко вероятно да бъде ефективна. Изглежда, че периодът е безопасен, но в него има достатъчно напрежение.

Бъдете изключително внимателни, когато се занимавате с дърводелство, минно дело или работите с остри предмети. По-добре е да избягвате екстремните спортове, планинските преходи и скалното катерене. Успехът е на страната на тези, които са запалени по науката, стремят се към кариерно израстване и поемат всичко ново и сложно.

Изследванията, развитието на уменията и правните въпроси ще вървят с гръм и трясък! Никой няма да бъде изтласкан от планирания път и това са перспективи за бъдещето. Ще има възможност за разрешаване на стари проблеми със закона и съдебни спорове. Препоръчително е да се свържете с всички органи, за да получите положителен отговор на вашите въпроси.

Благодарение на знанията, практиката и влиятелните връзки можете да получите обещаваща работа. Плановете ви ще се сбъднат, смело подписвайте договори и създавайте бизнес запознанства. Луна в Стрелец е плодотворно време за политически и обществени личности. Разрешено е участие в големи събития, дебати и демонстрации. Ръководството ще оцени както усърдието, така и творческото вдъхновение.

Основното нещо е да не се отказвате от позициите си и да се изразявате директно. Това е период на честни действия, искрени думи и изграждане на отношения с бизнес партньори.

Финанси и ценности по време на Луна в Стрелец

Това е период на големи разходи, липса на спестявания и непрактичност в покупките. Внимателно следете попълването на сметката и портфейла си, планирайте пазаруването си предварително. Ако сте се насочили към нещо, купете го. Но първо потърсете магазин, където можете да закупите този артикул по-евтино.

Ако имате парични спестявания, тогава побързайте да ги инвестирате в печеливши и дългосрочни проекти. Това може да е благотворителна организация, бизнес или търсен продукт. Необходимо е да се намерят не само съмишленици, но и надеждни партньори. Сделките и командировките ще са успешни, но не на дълги разстояния. Своевременно подавайте документи, които изискват преразглеждане или пререгистрация, до съответните органи.

Любов по време на Луна в Стрелец

Двусмислен период за всички, които са в любовна връзка. Новите връзки може да са краткотрайни, но страстни и незабравими. Бъдете нежни и чувствителни с човека, към когото изпитвате чувства. Нека има банална симпатия, но тя трябва да бъде искрена, без ласкателство или измама.

Важен момент в любовта е доверието в партньора. Ако не съществува, тогава можете да сложите край на връзката. Това е добър период за онези двойки, които вече са преминали теста за сила. Звездите са на ваша страна, не променяйте и не измисляйте нищо.

Особено прогонете ревността и подозрението. Тогава съюзът ще бъде благоприятен в много отношения, както щастлив и силен. Когато Луната преминава през зодиакалния знак Стрелец, може да се разкрият тайни, след което личният живот ще се промени. В наши дни има толкова много изненади, че ще искате да избягате от тях. Ще трябва да се погрижите много, за да намерите хармония и спокойствие.

Има вероятност по пътя да срещнете точно човека, който е „вашия“ по интереси и възгледи. Не бързайте да го наричате „съдба“; все още имате много да научите един за друг.

Здраве при Луна в Стрелец

Бедрата, ставите, костната тъкан, седалищният нерв, сакрумът и вените са уязвими по това време. Естествено, специално се набляга на тяхното състояние. Не е препоръчително да правите резки движения, да бягате дълго време, да скачате от високо и да се натоварвате физически.

Във всичко трябва да има благоразумие и умереност. Ако нещо ви боли дълго време, незабавно се консултирайте с лекар специалист. Полезно е да се запишете за медицински процедури, масажи и да вземете необходимите лекарства. Промените във времето също могат да повлияят негативно на цялостното ви здраве.

Ако Луната е в Стрелец, тогава се препоръчва да се погрижите за функционирането на жлъчния мехур, черния дроб и далака. Не е препоръчително да дарявате кръв или да действате като донор за някого в този момент.

По-добре е да се избягват планови хирургични операции на стави, сухожилия и връзки. Бъдете внимателни при ледени условия, натъртванията и фрактурите могат да заздравяват дълго време. Преди всяка тренировка във фитнеса, не забравяйте да загреете. Е, след часовете вземете горещ душ.

Мускулите трябва да „работят“ в правилния режим, не злоупотребявайте с тялото си. Добре е да се разхождате навън дори в хладно и дъждовно време.  Организирайте къмпинг, пътуване до морето и риболов. Не забравяйте да вземете децата си с вас, те ще се радват да релаксират с вас – сред природата и около огъня.

Трябва да обърнете специално внимание на диетата. Избягването на солени, мазни и прекалено пикантни храни ще ви помогне да отслабнете и да облекчите киселините. Препоръчително е да прочистите черния дроб и кръвоносните съдове, за да увеличите активността. Дихателните упражнения са ефективни, но само по предписание на терапевт.

Медицински показания за луна в Стрелец

Когато Луната е в знака Стрелец, трябва да полагате специални грижи за черния дроб и кръвоносните съдове. Тези органи са взаимосвързани и не обичат да се претоварват. И не само с храна и алкохол, но и с физически упражнения.

Преди да отидете на фитнес, консултирайте се с вашия лекар – възможно ли е или не? Труден период за оперативна интервенция, особено в областта на таза, дихателните органи, кръвоносната система и далака. Следвайте диетата си, не прекалявайте с вредни и „вкусни“ храни.

Неблагоприятно време за операции на белите дробове и панкреаса. Тези, които страдат от диабет или имат редица други хронични заболявания, трябва да бъдат прегледани и да не забравят за превантивните мерки.

Вървете внимателно, оглеждайте се и не карайте колелото си възможно най-бързо. Съществува риск от сериозни наранявания и счупвания. Невралгия и лумбаго са възможни поради хипотермия, течения и заседнал начин на живот.

Деца с Луна в Стрелец

Ако Луната е в Стрелец, тогава не се препоръчва да пренебрегвате исканията и желанията на децата. Напротив, покажете им специална чувствителност и грижа.

И не се карайте за прекомерна активност, капризи и емоционална възбудимост.

Това не е лесен период за малките нахалници, така че наблюдавайте поведението им по-внимателно. В същото време не нарушавайте напълно свободата на действие и изразяване.

Когато Луната е в зодия Стрелец, детето ще иска да стане лидер и ще прояви амбиция. Той ще стане истинско защо, опитайте се да не пренебрегвате въпросите му. Също така не е нужно да криете мнението си в килера. Някои тийнейджъри ще се стремят към независимост; позволете им да се изразяват в творчеството, спорта или технологиите.

Влияние върху растежа и развитието на растенията

Това е неблагоприятен период за засаждане и сеитба, тъй като Стрелецът се нарича сух знак. Уви, не трябва да очаквате бърз растеж и узряване на плодовете по това време. Въпреки факта, че растенията ще бъдат красиви и цъфтящи на външен вид, те ще започнат да изсъхват от корените и в резултат на това ще умрат.

Не се препоръчва да засаждате кореноплодни тези дни, но трябва да обърнете внимание на семената от „луковици“. Те ще започнат да растат интензивно, ще дадат богата реколта и ще ви зарадват със сочност.

Е, ако ги изберете за бъдеща сеитба, тогава това като цяло е добро решение. Плодовете могат да се съхраняват дълго време, консервирани и замразени. Ако Луната е в знака Стрелец, то спокойно можете да садите грозде, люти чушки, боб, и билки. Те ще се окажат издръжливи, здрави от корена и адаптивни към всяко време.

Добре е да събирате билки за лекарства, да сушите плодове и зеленчуци, да наторявате почвата и да режете сухи клони от дърветата. Борбата с насекомите и гризачите ще бъде успешна. Не е препоръчително да отделяте време и усилия за премахване на плевелите; те все още ще растат.

Забранено е разхлабването, обилното поливане или разкопаването на почвата. Благоприятен период за подготовка на семената за следващата сеитба.

Луна в Стрелец е подходящо време за:

 1. – иновации, планове, ръчна и малка работа;
 2. – напредване по кариерната стълбица, постигане на финансови цели, окултни науки, посещение на храма;
 3. – творчески проекти, умствен труд, участие в обществения живот;
 4. – провеждане на изпитание, отказване от лоши навици, спорт и щадяща диета;
 5. – прием в учебно заведение, изпити, семинари, конференции и решаване на правни въпроси;
 6. – подписване на документи, изготвяне на формуляри и отчети, укрепване на авторитета и разширяване на бизнес връзките;
 7. – изказвания на политически митинги, дебати, членство в съюз, кратки командировки;
 8. – когато Луната преминава през знака Стрелец, можете да заздравите съществуващите връзки, но да изключите новите любовни запознанства;
 9. – сътрудничество, сключване на договори, големи покупки, спортни състезания;
 10. – пътуване по море, пътувания в чужбина, конна езда, тренировки на открито;
 11. – изкуства, изяви на актьорски таланти, годежи и сватби;
 12. – ходене на гости, връщане на дългове, получаване на колети и парични печалби;
 13. – закупуване на вещи за спорт, плуване и активен спорт;
 14. – унищожаване на вредни гризачи и насекоми;
 15. – лечение с народни методи, работа на обекта, засаждане на дървета и наторяване на почвата.

Луна в Стрелец е лошо време за:

 1. работа в градината;
 2. – отрязване на излишните клони от дърветата, изкопаване, издигане на храсти;
 3. – хирургично лечение на далак, панкреас, стави, тазобедрени стави, вени и хемопоетични органи.
 4. – даване на клетви, клевета и да използвате нецензурни думи;
 5. – работа с остри предмети, занимаване с екстремни спортове;
 6. – натоварване на стомаха, черния дроб и кръвоносните съдове;
 7. – изкачване на планини.

Здравейте 👋

Бъдете винаги информирани за всичко ново във Вселената, напълно безплатно.

Няма спам и досаждане!

Харесва ли ви статията?
Харесва ми
0
Харесва ми
Помогна ми
0
Помогна ми
ХаХаХа
0
ХаХаХа
Ехаа
0
Ехаа
Тъжно
0
Тъжно
Не ми харесва
0
Не ми харесва

Още по темата

Луна в Риби

Луна в зодиакален знак Риби
Луна в зодиакален знак Риби Елементът на водата е домът на Риби, знакът е под егидата на планетата Нептун, която ръководи творческите таланти, мистерията и мистиката. Когато транзитната Луна е в Риби е добър момент да запазите самообладание и да реализирате натрупаната енергия. Важно е правилно да тълкувате желанията и да си...

Луна във Водолей

Луна в зодиакален знак Водолей
Луна в зодиакален знак Водолей Водолей принадлежи към елемента Въздух. Управлява се от планетата Уран - Богът на провидението, промяната и независимостта. Ако транзитната Луна е във Водолей, тогава трябва да продължите напред, без да забравяте натрупания опит. Полезно е да започнете да учите, да споделяте знания с по-младото поколение и да...

Луна в Дева

Луна в Дева
Луната в зодиакален знак Дева Дева принадлежи към елемента Земя и е под покровителството на Бога на търговията и науката Меркурий. Благоприятен период за всякакъв бизнес и начинание. Можете да се заемете не само с мащабни проекти, но и с рутинни. Има шанс бързо да получите награди за работата си. Не се...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най - четено

Луната днес

Луната днес
Луната днес Кой лунен ден е според луната днес? Можете да разберете от ежедневната лунна прогноза на Вселената(Vselenata.com). Важно Лунната прогноза се обновява автоматично, точно в момента в който започва новия лунен ден! В случай, че това не се случи, изтрийте кеша на браузъра си. Пожелавам ви лек, спокоен и успешен лунен ден. с уважение: Милен(собственик и главен администратор на Вселената(Vselenata.com). Ежедневен Лунен Календар v3.2.4

Моята надежда

Моята надежда
Неугасваща надежда Всеки човек понякога губи надежда за каквото и да било. А всички знаем, че угасне ли пламъка в душата, идва ред на мрака и самотата в него. Това са едни от най - тежките моменти в живота, в които е хубаво да има кой да ни върне онази малка светлинка, която да ни води и топли когато имаме нужда. Когато потънем в нищото Тогава се събужда онази част която не е от нас, която не сме виждали или усещали почти през целия си съзнателен живот....

Лунен календар за месец Юни 2024 година

Лунен календар
Лунен календар за месец Юни 2024 година Лунен календар за юни 2024 г. под формата на интерактивна таблица за всеки ден от месеца, посочваща дните на новолуние, пълнолуние, местоположението на Луната в знаците на Зодиака. Дългоочакваното лято настъпи. Градините са пълни с буйно цъфтяща зеленина и сладък аромат. Юни е месецът на лъчезарното слънце, най-дългите дни. Месец Юни получава името си от богинята Юнона, съпруга на Юпитер. Тя е богиня на плодородието, повелителка на дъжда и пазителка на брачните отношения. Лунният календар за юни 2024 г....

Лунен календар за 18-ти май

Лунен календар
До 14:42 е десети ден от лунния цикъл: Фаза на луната: Втора четвърт, растяща луна Характеристики на деня: Най-после настъпи денят на активната почивка. Силите в тялото започват да текат като фонтан. Сътворението във всеки смисъл е основното мото и тема на този ден. Въздействие върху личността: Излишната енергия постоянно се усеща. Силата трябва да се насочи в добра и творческа посока. Бизнес и пари Като цяло общуването на работното място е приятно, това се усеща особено в сплотените колективи. Днес енергията е в разгара си и с един...

Лунен календар от 13.05 до 31.05.24г.

Лунен календар
Лунен календар за месец Май 2024 година Лунна прогноза за всеки ден Лунен календар за 13 май 2024г Луната днес преминава от Рак в Лъв, в квадрат с Меркурий. Ще породи много планове, но за тяхното изпълнение може да няма достатъчно воля, смелост, подходящи ресурси и други фактори. За да направите скок към целта, имате нужда от тласък и допълнителна мотивация, включително отчаяние и протест. Недоволството от ситуацията ще бъде по-стимулиращо за предприемане на решителни стъпки, отколкото празните желания и капризи. Опитът да промените нещо радикално, да се сбогувате...

You cannot copy content of this page