30.8 C
София
четвъртък, юни 20, 2024

Вярвай повече в себе си!

Едно е сигурно, винаги има утре!

До 14:42 е десети ден от лунния цикъл:

Фаза на луната: Втора четвърт, растяща луна

Характеристики на деня: Най-после настъпи денят на активната почивка. Силите в тялото започват да текат като фонтан. Сътворението във всеки смисъл е основното мото и тема на този ден.

Въздействие върху личността: Излишната енергия постоянно се усеща. Силата трябва да се насочи в добра и творческа посока.

Бизнес и пари

Като цяло общуването на работното място е приятно, това се усеща особено в сплотените колективи. Днес енергията е в разгара си и с един замах можете да завършите (ни повече, ни по-малко!) седмичната си работна квота.

Това е един от най-успешните дни в месеца за кариеристи и бизнесмени – дерзайте, възползвайте се от този изключителен шанс! Днес самостоятелната, социална и колективна работа върви добре – професионалният успех е на прага ви. Денят е добър за преговори: хората лесно влизат в контакт и нямат конфликти. Ако е необходимо, можете успешно да търгувате и купувате. Но не забравяйте, че не се препоръчва да прекъсвате бизнес отношения. Денят е добър за решаване на финансови въпроси, очакват се финансови постъпления.

Здраве

Радостно е, че всички болни хора, дори безнадеждни случаи, могат да се почувстват по-добре в този ден. Болният човек се нуждае от незабавна помощ. Ако спазвате диета, не трябва да гладувате.

Физическа активност

Лунен календар

Нека ви напомня, че днес е ден за активен отдих със семейството, а също и най-добрият ден за баня. Натоварванията обаче трябва да са дозирани: днес не се препоръчва претоварване.

Подстригване: Според фазата на луната е време да се подстрижете – косата става по-силна, а силата и влиянието на човек се увеличава.

Взаимоотношения: Контактите с противоположния пол носят радост и духовно удовлетворение. Силните и доказани връзки са особено възхитителни; човек трябва да се стреми да ги укрепва и развива. Денят абсолютно не е подходящ за спорове, но просто е идеален за помирение.

Брак: Днес можете да изпълните желанието си и да вкусите всички блага на живота – десетият ден от лунния цикъл е добър за брак, интимност и зачеване на дете.

Рожден ден: Хората, родени на този ден, са надарени с пъргав ум и сръчни ръце, талантливи, обичат пътуванията и разходките.

Общи препоръки: Днес е благоприятно да наблегнете на укрепването на семейните отношения и подобряването на дома си. Това е семеен ден, добре е да сте със семейството и любимите хора, поканете роднини. Би било много подходящо на този ден да си спомните традициите на вашето семейство, вашите предци и как да поддържате и укрепвате тези традиции в бъдеще. На този ден се препоръчва да започнете да строите къща за семейството. Тъгата от деня ще е краткотрайна, бързо и лесно ще се забрави. Не се препоръчва обаче да пътувате.

Сънища: Ако ги сънувате в този ден, те са невероятно ярки и впечатляващи, като приказка, но не трябва да търсите дълбок смисъл в тях, тези сънища едва ли ще се сбъднат.

След 14:42 –  е единадесетия ден от лунния цикъл:

Фаза на луната : Втора четвърт, растяща луна

Характеристики на деня : Това е натоварен ден, който се счита за най-силният от целия лунен цикъл, както и един от най-успешните за целия лунен месец, въпреки тежестта. В тялото се пробуждат мощни сили. Днес можете да видите как се реализира планираното в началото на лунния месец.

Въздействие върху личността : В този ден има висока концентрация на вътрешна енергия. Това, което правите, има силата да премести планини. Освен това личният ви чар се увеличава, самочувствието ви се повишава, а ентусиазмът ви никога не ви напуска.

Бизнес и пари : Добър ден за подготвени решителни действия в бизнеса и друга работа. Бъдете особено внимателни: рядка възможност в сферата на бизнеса може да се появи, така че не я пропускайте по невнимание. Личното обаяние ще помогне в преговорите.

Денят е добър за започване на пътуване, командировка, екскурзия. От друга страна, не е подходящ за търговия, дейности, свързани с риск от нараняване.

Освен това не се занимавайте с непознати дейности. Дребни финансови въпроси ще се решават във ваша полза, но е за предпочитане да не започвате сделки с големи суми, защото има възможност да направите загуба.

Здраве : Не се препоръчва засилване на терапевтичния ефект върху пациента. Появата на заболявания може да доведе до усложнения за нежния пол, но за мъжете те ще бъдат незначителни.

Физическа активност : В този ден почивката и умерената физическа активност са благоприятни, добре е да се разхождате, да правите упражнения за увеличаване на гъвкавостта и разтягане.

Подстригване : Според фазата на Луната – това е доста навременно и дори помага да се увеличи влиянието върху хората.

Взаимоотношения : В този ден е особено полезно да покажете любовта си към любимите си хора – грижете се за тях, дарявайте им внимание, подаръци – те ще бъдат напълно благодарни за това.

Брак : Денят се счита за благоприятен за брак. Именно в този ден от лунния цикъл се състоя сватбата на Мерилин Монро и Артър Милър , но лунната благословия не беше достатъчна за звездната двойка…

Рожден ден : Хората, родени на този ден от лунния цикъл, имат изключителни таланти и умствени способности и често живеят до дълбока старост, ако спазват умереност и избягват прекомерния стрес.

Общи препоръки : За задачите, планирани за днес, е необходима систематична подготовка – ако подготовката не е извършена, тогава няма смисъл да започвате работата. Не можете да се претоварвате, но и пасивността също е противопоказана. Бъдете внимателни и поддържайте баланс във всичко. Днес е по-добре да насочите енергията си не към резултата, а към процеса и да положите усилия да завършите започнатото.

Важно е действията да имат положителна насока, в противен случай мощната енергия може да унищожи всичко по пътя си. Не се препоръчва да се откажете от това, което сте започнали, трябва да доведете всичко до края.

Предупреждения

Днес е по-добре да изключите лова от плановете си, защото този ден е денят на взаимодействие с животинския свят. Освен това се очаква внимателно боравене с насекоми, за да се избегнат ухапвания. Внимавайте с пробиващи и режещи предмети. Днес е денят, в който падащите ножове и вилици предупреждават за опасност. За тези, които не контролират силата и енергията си, би било за предпочитане да се въздържат от сериозни въпроси.

Сънища : Тези, които сънувате днес, нямат особено значение, не трябва да им обръщате внимание.

Здравейте 👋

Бъдете винаги информирани за всичко ново във Вселената, напълно безплатно.

Няма спам и досаждане!

Харесва ли ви статията?
Харесва ми
0
Харесва ми
Помогна ми
0
Помогна ми
ХаХаХа
0
ХаХаХа
Ехаа
0
Ехаа
Тъжно
0
Тъжно
Не ми харесва
0
Не ми харесва

Още по темата

Лунен календар за юли 2024 г

Лунен календар за месец Юли 2024 г
Лунен календар за месец Юли 2024 г Когато живеем според лунния календар, ние започваме да усещаме природните ритми, които ни влияят и можем да яздим енергийната вълна, като платноходка, която се движи под влиянието на попътен вятър. Лунният календар за месец Юли 2024 г., е възможност да опознаете по-дълбоко себе си,...

Лунен календар за месец Юни 2024 година

Лунен календар
Лунен календар за месец Юни 2024 година Лунен календар за юни 2024 г. под формата на интерактивна таблица за всеки ден от месеца, посочваща дните на новолуние, пълнолуние, местоположението на Луната в знаците на Зодиака. Дългоочакваното лято настъпи. Градините са пълни с буйно цъфтяща зеленина и сладък аромат. Юни е...

Лунен календар от 13.05 до 31.05.24г.

Лунен календар
Лунен календар за месец Май 2024 година Лунна прогноза за всеки ден Лунен календар за 13 май 2024г Луната днес преминава от Рак в Лъв, в квадрат с Меркурий. Ще породи много планове, но за тяхното изпълнение може да няма достатъчно воля, смелост, подходящи ресурси и други фактори. За да направите скок към...

Лунен календар за седмицата от 06.05.24 до 12.05.24

Седмичен лунен календар
Лунен календар за седмицата от 06.05.24 до 12.05.24 6.05.2024: Луна: Растяща Луна в Телец Характеристика: Ден на благоденствие и плодородие. Подходящ е за нови начинания, бизнес сделки, покупки. 7.05.2024: Луна: Растяща Луна в Телец Характеристика: Ден на емоционалност и чувствителност. Подходящ е за творческа работа, общуване с близки. 8.05.2024: Луна: Растяща Луна...

Лунен хороскоп за 3 май 2024 г.

Лунен хороскоп за днес луна в зодиакален знак риби
Лунен хороскоп за днес 3 май 2024 г. Днес Луната се намира в знака Риби. Това е емоционален и чувствителен ден, когато може да се чувствате по-склонни към интроспекция и съпричастност. Може да се чувствате по-мечтателни и креативни. Елемент: Вода Водата е свързана с емоциите, интуицията и съпричастността. Под влиянието на водната...

Лунен хороскоп за 1ви май 2024 година

Лунен хороскоп с луна в зодия рак
Лунен хороскоп за 1 май 2024 г. Днес, 1 май 2024 г., Луната се намира в 23-ия си лунен ден в знака Рак. Това е момент на засилване на интуицията и емоционалната чувствителност. Препоръчително е да се вслушате в себе си, да се погрижите за емоционалното си благополучие и да...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Най - четено

Луната днес

Луната днес
Луната днес Кой лунен ден е според луната днес? Можете да разберете от ежедневната лунна прогноза на Вселената(Vselenata.com). Важно Лунната прогноза се обновява автоматично, точно в момента в който започва новия лунен ден! В случай, че това не се случи, изтрийте кеша на браузъра си. Пожелавам ви лек, спокоен и успешен лунен ден. с уважение: Милен(собственик и главен администратор на Вселената(Vselenata.com). Ежедневен Лунен Календар v3.2.4

Моята надежда

Моята надежда
Неугасваща надежда Всеки човек понякога губи надежда за каквото и да било. А всички знаем, че угасне ли пламъка в душата, идва ред на мрака и самотата в него. Това са едни от най - тежките моменти в живота, в които е хубаво да има кой да ни върне онази малка светлинка, която да ни води и топли когато имаме нужда. Когато потънем в нищото Тогава се събужда онази част която не е от нас, която не сме виждали или усещали почти през целия си съзнателен живот....

Лунен календар за месец Юни 2024 година

Лунен календар
Лунен календар за месец Юни 2024 година Лунен календар за юни 2024 г. под формата на интерактивна таблица за всеки ден от месеца, посочваща дните на новолуние, пълнолуние, местоположението на Луната в знаците на Зодиака. Дългоочакваното лято настъпи. Градините са пълни с буйно цъфтяща зеленина и сладък аромат. Юни е месецът на лъчезарното слънце, най-дългите дни. Месец Юни получава името си от богинята Юнона, съпруга на Юпитер. Тя е богиня на плодородието, повелителка на дъжда и пазителка на брачните отношения. Лунният календар за юни 2024 г....

Лунен календар от 13.05 до 31.05.24г.

Лунен календар
Лунен календар за месец Май 2024 година Лунна прогноза за всеки ден Лунен календар за 13 май 2024г Луната днес преминава от Рак в Лъв, в квадрат с Меркурий. Ще породи много планове, но за тяхното изпълнение може да няма достатъчно воля, смелост, подходящи ресурси и други фактори. За да направите скок към целта, имате нужда от тласък и допълнителна мотивация, включително отчаяние и протест. Недоволството от ситуацията ще бъде по-стимулиращо за предприемане на решителни стъпки, отколкото празните желания и капризи. Опитът да промените нещо радикално, да се сбогувате...

Хороскоп за 2024 г. Козирог

Годишен Хороскоп за зодиакален знак Козирог
Годишен Хороскоп за 2024 г. за Козирог Козирогът ще трябва активно да се справя с минали проблеми през първите пет месеца на 2024 г. Юпитер няма да ви остави без щедри подаръци и подкрепа. Хороскопът за 2024 година предсказва късмет на Козирозите в хазарта и предприятията, които не са лишени от риск. Можете да спечелите от лотария или спортни състезания. Съдбата е изцяло на ваша страна. Успех в различни събития, творчески презентации и материална печалба - това очаква Козирога през този успешен период. Най-важното е, да не пропускате...

You cannot copy content of this page