понеделник, май 20, 2024

Вярвай повече в себе си, заслужаваш го!

Едно нещо е сигурно. Винаги има утре!

HomeЛунатаЛунен календарЛунен календар от 13.05 до 31.05.24г.

Лунен календар от 13.05 до 31.05.24г.

Лунен календар за 13 май 2024г

Луната днес преминава от Рак в Лъв, в квадрат с Меркурий. Ще породи много планове, но за тяхното изпълнение може да няма достатъчно воля, смелост, подходящи ресурси и други фактори.

За да направите скок към целта, имате нужда от тласък и допълнителна мотивация, включително отчаяние и протест. Недоволството от ситуацията ще бъде по-стимулиращо за предприемане на решителни стъпки, отколкото празните желания и капризи.

Опитът да промените нещо радикално, да се сбогувате с нещо скучно и потискащо, ще бъде много ефективен. Въпреки това, трябва да се внимава в ситуация на избор.

Лунен календар за 14 май 2024г

Артистичната луна в Лъв в тригон към агресивния Марс в Овен ще внесе ярки щрихи в сивата картина на ежедневието, нотки на драматизъм и експресия в отношенията и начините за себеизразяване.

В този ден ще бъде по-лесно да предизвикате интерес, емоционална реакция, незабравимо впечатление, изненада, наслада.

Например чрез външен вид, креативност, щедри жестове, реклама, PR, публични изказвания, изложби, презентации и други дейности за привличане на широка публика.

Аспектът на деня обаче може да се превърне и в инструмент за провокатори и скандалджии. Има повишен риск да бъдете въвлечени в конфликти, разправии, мрежи от клюки и водовъртежи от интриги.

Лунен календар за 15 май 2024г

Днес Меркурий преминава в Телец, образувайки тригон с луната в Лъв. Аспектът на деня олицетворява успешен търговец – предприемач, продавач, бизнесмен. Успешен бизнес с цел увеличаване на приходите и увеличаване на печалбите. Продажби, покупки, сделки, инвестиции няма да ви разочароват.

Това не е най-доброто време за научаване на нова информация. Учебните процеси ще бъдат затруднени. Може да има забавяне в мисленето при решаване на прости житейски проблеми.

Дори малък проблем може да предизвика объркване. Правилното разбиране и правилното решение ще дойдат по-късно.

Лунен календар за 16 май 2024г

Ден на сложни изчисления. Луната в Дева, образувайки тригон с Меркурий в Телец, дарява мъдрост и висока концентрация на внимание към детайла. Като се посветите на едно нещо днес, можете да постигнете резултати. Но ще бъдете особено добри в работата с числа, текстове, документи и пари.

В поредица от успешни случаи: изготвяне и подаване на доклади, обучение, полагане на изпити, научни изследвания, финансови транзакции, получаване на банкови и правни услуги, медицинска диагностика, стоматология, хирургия.

Лунен календар за 17 май 2024г

Най-сигурният ден според лунния календар за май 2024 г. Луната в Дева образува тригони със Слънцето, Венера и Юпитер в Телец – това ветрило от аспекти ще бъде надежден щит срещу рискове и недоразумения. Повишава бдителността и предвидливостта във всяко начинание.

Благоприятно е да сключвате големи сделки, да инвестирате в бъдещето, да ходите на пътувания, да получавате медицински и други услуги от истински професионалисти.

Времето не е подходящо за романтика и любов, тъй като аспектът на деня не позволява свободно изразяване на чувства. Поражда срамежливост и вътрешни ограничения.

Лунен календар за 18 май 2024г

Ден на красотата и благодатта. През деня луната преминава от Дева към Везни в тригон към Венера, което изостря естетическите предпочитания. Обект на повишено внимание и изкушение ще бъдат очарователни хора, изискани вещи, вкусна храна и други източници на удоволствие.

Събитията от този ден трябва да предизвикат сладък послевкус и следа от положителни впечатления. Уместни са пазаруване, романтична среща, прекарване на време с любим човек, фотосесия, ходене на фризьор, козметик, ресторант, кино, театър или художествена изложба.

Лунен календар за 19 май 2024г

Лунен календар

Днес някой, който знае как да угоди на другите и да се адаптира към хора и групи, ще има късмет. Ключовете към сърцата и късмета ще бъдат привлекателността, приятните обноски и дипломатичността.

Ключов аспект на деня е луната във Везни в опозиция с Марс в Овен, не толерира грубостта и вулгарността, засилва чувствителността към чуждата нетактичност и неучтивост. Ще се превърне в показател за културното ниво за всички.

Дори и с мимолетна фраза, грубите и токсичните хора днес могат да развалят настроението на другите за дълго време. Ако е възможно, определено трябва да ги избягвате.

Лунен календар за 20 май 2024г

Слънцето преминава в Близнаци, а луната във Везни е в опозиция на Марс. Тези конфигурации ще увеличат потока от комуникации и ще доведат до разширени връзки, но не всички от тях ще бъдат полезни или желани.

Активизират се например не само приятели и партньори, но и обсебващи познати, фенове, опоненти и врагове. Като цяло в този ден е важно да сте в добра компания и да не влизате в спорове с неприятни хора.

В този ден не бива да пестите средства за подобряване на имиджа и външния си вид. Фризьори, козметолози и стилисти ще демонстрират високо ниво на майсторство. Пазаруването на красиви дрехи и модерни джаджи също няма да ви разочарова.

Лунен календар за 21 май 2024г

Ден на щастливия търсач и изследовател. Проницателна луна в Скорпион срещу Меркурий в Телец ще изостри вашето внимание и критично мислене. Помага на онези, които искат да стигнат до дъното на нещата, да научат тайни, да разберат причините и последствията.

Проявявайки любопитство, съчетано с логическо мислене, днес можете да намерите идеалното решение на проблем, изход от трудна ситуация, да изясните объркваща ситуация, да разберете мотивите и намеренията на други хора, да получите важна информация и да разкриете тайна. Дори изгубените вещи по-често ще намират своя собственик!

Лунен календар за 22 май 2024г

Тревожен ден. Луната в Скорпион в опозиция с Венера в Телец ще предизвика безпокойство и дискомфорт, подозрение и фалшиво чувство за заплаха. Недоволството от себе си и другите ще се увеличи. Нетърпимостта към чуждите недостатъци може да доведе до внезапна кавга.

Но в наистина трудни, опасни и кризисни ситуации аспектът на деня ще помогне да се даде достоен отпор на трудностите, тъй като мобилизира силата и събужда запасите от вътрешни резерви.

Този ден ще се превърне в отправна точка за възстановяване в различни области. Например, болен човек ще се подобри, нуждаещ се човек ще намери необходимите ресурси, а нещастен човек ще излезе от лошата серия на провал.

Лунен календар за 23 май 2024г

Ден на вдъхновение и оптимизъм. Пълнолунието в тригон Стрелец Нептун приветства мечтите и грандиозните планове. След като сте започнали смела инициатива днес, можете да я реализирате въпреки всички ограничения.

Аспектът на деня помага и за излизане от блатото на застоя и кризата, от порочния кръг на монотонността и рутината. Енергичните стъпки и проактивните действия ще доведат до качествена промяна в бъдещето.

Високите идеали ще бъдат ценени в отношенията. Възможно е да възникне ситуация, в която е необходимо да се прояви благородство и щедрост, способността да се прощава и да се оказва безкористна помощ.

Лунен календар за 24 май 2024г

Ден на лидера. Луната в Стрелец в тригон към Марс в Овен помага да станете господар на ситуацията, насърчава силните и независими личности.

Благоприятно е да поемете юздите на различни процеси в свои ръце, да поемете инициатива, да вземате самостоятелни решения, да управлявате и ръководите. И като сте пасивни, можете да пропуснете ползи и възможности, да загубите ливъридж и контрол.

Ползотворен ден за мениджъри от всякакво ниво, частни предприемачи и организатори на проекти. В поредица от успешни начинания: регистриране на бизнес, търсене на лидерска позиция, организиране на група/общност.

Лунен календар за 25 май 2024г

Юпитер преминава в Близнаци, олицетворявайки нов етап в интелектуалното развитие на човечеството. Просперитетът и успехът ще бъдат неотделими от желанието да се учат нови неща и да се овладяват съвременни технологии и професии.

Полезно е да инвестирате в образование, да обновите оборудването в дома и офиса си и да въведете нови методи на работа и бизнес.

Луната гостува в Стрелец, образувайки квадрат с Нептун, внасяйки песимистични нотки в симфонията на настроението. Но засилва въображението, позволявайки ви да бъдете продуктивни творчески.

Лунен календар за 26 май 2024г

Ден на стабилност. Луната в Козирог в тригон с Меркурий в Телец не търпи резки промени, така че не трябва да ги инициирате, освен ако не е абсолютно необходимо. По-добре е да прекарате деня както обикновено и в позната обстановка.

Температурата на страстите ще падне до степен на студенина и безразличие. Разстоянието ще се увеличи дори между любими и влюбени хора.

Учителите и старшите наставници ще бъдат по-отзивчиви. Те могат да дадат мъдър съвет или помощ.

Лунен календар за 27 май 2024г

Ден на правилата. Луната в Козирог аспектира Слънцето и Венера в Близнаци, призовавайки за ред в обществото, екипите и взаимоотношенията.

На дневен ред ще бъдат честност, почтеност, изпълнение на задължения и обещания, връщане на дългове, съвестна работа и сътрудничество.

Сериозността и надеждността днес ще повишат вашия авторитет, докато небрежността и безхаберието могат да се превърнат в тъмно петно ​​върху репутацията ви.

Най-ползотворни ще са служебните отношения. В тях хората ще бъдат по-отговорни и дисциплинирани. Делата, които включват държавни структури, правни и финансови институции, ще се движат по-бързо.

Лунен календар за 28 май 2024г

Днес Луната и Плутон ще се свържат във Водолей, олицетворявайки бореца срещу злото и несправедливостта. Хората по-често ще доказват, че са прави, но това трябва да става със законни и официални методи. В противен случай спорът може да се превърне в безполезни кавги и продължителни конфликти.

Връзката е доминирана от дълбоки и страстни емоции, които ще избухнат под формата на поток от лични откровения и признания. Ще бъде по-трудно да скриете нещо, харесванията и нехаресванията ще станат по-очевидни.

Благоприятно в този ден: промяна на имиджа, демонстрация на оригиналност, креативност, креативна реклама, въвеждане на нови идеи, стилове и направления.

Лунен календар за 29 май 2024г

Ден на знанието и откритията. Благоприятно е да учите и преподавате, да се подготвяте и да полагате изпити, да подобрявате уменията, да повишавате квалификацията, да се занимавате с изследвания и наука.

Луната във Водолей в квадрат с Юпитер в Близнаци разкрива нови хоризонти, но някои от тях може да изглеждат недостъпни.

Това ще бъде погрешно впечатление по пътя към успеха. За да постигнете целта си, в този ден е много важно да загърбите съмненията, да не се потопите в сянката на песимизма и да не се отказвате от плановете си!

Също така не трябва да отменяте срещи, пътувания и други планирани дейности.

Лунен календар за 30 май 2024г

Днес луната в Риби образува квадрати със Слънцето и Венера в Близнаци, насърчавайки търсенето на топлина, съпричастност и доверие в отношенията.

Емоционалната дълбочина обаче ще струва злато, хората по-често ще бъдат повърхностни и невнимателни към нуждите на другите. Задушевните разговори, откровенията, помирението и търсенето на компромиси по важни въпроси трябва да бъдат отложени.

Според лунния календар за май 2024 г. този ден е благоприятен: непринудено общуване, флирт, развлекателни събития, партита и тържества.

Лунен календар за 31 май 2024г

Ден на въображението. В знака Риби луната ще се свърже с Нептун, стимулирайки въображаемото мислене и откриването на творчески таланти. Време за създаване на шедьоври! Капаните на деня са неправилното управление на парите и информацията.

По отношение на паричните въпроси и пазаруването, практичността и предпазливостта няма да навредят. Сред вашите покупки може да има ненужни и некачествени стоки.

Новата информация трябва да се проверява, но е по-добре да я игнорирате. В противен случай можете да се окажете във водовъртеж от клюки, лъжи и погрешни схващания.

Милен
Миленhttps://vselenata.com
Като цяло самоук човек, когато нещо ми е интересно научавам всичко за него. Така минах от обикновен играч на Куейк 2 когато бях едва 14ет годишен, до собственик на перфектно изграден уебсайт в днешно време. Да, така звучи лесно и като лъжа едва ли не. Но се минаха години в учене на това какво е SEO, как се изгражда уебсайта и коя платформа е най - полезна както за крайния потребител, така и за администратора. Разбира се знанията ми не се ограничават само до това, имам опит в окултните сфери, гейминга като играч, и като програмист(трудна работа). Създавал съм приложения и една две игри за Андроид устройства. Имам зад гърба си опит и с UNITY, програмка и ресурси които не препоръчвам на никого който си цени нервите, времето и здравето. И още, и още.
Още по темата

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular