понеделник, май 20, 2024

Вярвай повече в себе си, заслужаваш го!

Едно нещо е сигурно. Винаги има утре!

HomeИнформацияОбщи Правила и Условия

Общи Правила и Условия

Правила и условия за ползване на Vselenata.com

1. Приемане на Общите условия

Като използвате този уебсайт, Вие приемате и се съгласявате да бъдете обвързани с настоящите Общи условия за ползване. Тези условия са споразумение между Вас и Vselenata.com („ние“, „нас“, „нашият“). Ако не сте съгласни с някое от тези условия, моля, не използвайте този уебсайт.

2. Промяна на Общите условия

Можем да променяме тези условия по всяко време, без предизвестие. Вашето продължително ползване на този уебсайт след всяка такава промяна ще се счита за Вашето приемане на изменените условия. Препоръчваме Ви да проверявате периодично тази страница за всякакви промени в Общите условия.

3. Вашият акаунт

Може да Ви е необходима регистрация за акаунт, за да използвате някои функции на този уебсайт. Вие сте отговорни за запазването на поверителността на паролата си за акаунт и за всички дейности, които се извършват под Вашата парола. Вие се съгласявате да ни уведомите незабавно за всяко неоторизирано използване на Вашата парола или акаунт.

4. Вашето съдържание

Вие ни предоставяте неизключително, безвъзмездно, световно право да използваме, възпроизвеждаме, разпространяваме, превеждаме, създаваме производни произведения, показваме и изпълняваме всяко съдържание, което изпращате на този уебсайт („Вашето съдържание“). Вие се съгласявате, че ние можем да използваме Вашето съдържание за всякакви цели, включително, но не само, за рекламиране на този уебсайт или други наши продукти или услуги.

5. Права върху интелектуална собственост

Този уебсайт и цялото му съдържание, включително, но не само, текст, изображения, аудио и видео материали, са защитени от авторски права, търговски марки и други закони за интелектуална собственост. Вие не можете да използвате никакво съдържание от този уебсайт без нашето предварително писмено разрешение.

6. Връзки към други уебсайтове

Този уебсайт може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не са собственост или под наш контрол. Ние не носим отговорност за съдържанието, сигурността или практиките на други уебсайтове. Моля, използвайте собствената си преценка, когато посещавате други уебсайтове.

7. Отказ от отговорност. Информацията на този уебсайт е предоставена само за информационни цели и не трябва да се счита за професионален съвет. Не поемаме отговорност за съдържанието на други уебсайтове, към които може да има връзки от този сайт. Докато се стремим да гарантираме, че информацията на този сайт е точна и актуална, не можем да гарантираме нейната точност или пълнота. Не поемаме отговорност за никакви щети, които могат да възникнат в резултат на използването на този сайт. Си запазваме правото да променяме или премахваме всяко съдържание от този сайт по всяко време, без предизвестие.

Общи правила и условия за ползване на Vselenata.com

8. Ограничаване на отговорността. Достъпът и използването на този уебсайт е на ваш риск. Ние не поемаме отговорност за каквито и да било директни, косвени, специални, случайни, последващи или други щети, произтичащи от или във връзка с използването на този уебсайт, включително, но не само, за щети, причинени от загуба на данни или прекъсване на дейността, независимо от теорията за отговорност, дори ако сме били предупредени за възможността за такива щети. 

9. Прекратяване

Можем да прекратим Вашия достъп до този уебсайт по всяко време, без причина.

10. Разрешаване на спорове

Тези Общи условия за ползване се регулират и тълкуват в съответствие със законите на Република България. Вие се съгласявате, че всички спорове, които възникват от или са свързани с тези Общи условия за ползване, ще бъдат разглеждани от [компетентен съд или арбитражен орган].

11. Целостта на споразумението

Тези Общи условия за ползване представляват цялото споразумение между Вас и нас относно използването на този уебсайт.

12. Контакт с нас

Ако имате въпроси относно тези Общи условия за ползване, моля, свържете се с нас на .

Милен
Миленhttps://vselenata.com
Като цяло самоук човек, когато нещо ми е интересно научавам всичко за него. Така минах от обикновен играч на Куейк 2 когато бях едва 14ет годишен, до собственик на перфектно изграден уебсайт в днешно време. Да, така звучи лесно и като лъжа едва ли не. Но се минаха години в учене на това какво е SEO, как се изгражда уебсайта и коя платформа е най - полезна както за крайния потребител, така и за администратора. Разбира се знанията ми не се ограничават само до това, имам опит в окултните сфери, гейминга като играч, и като програмист(трудна работа). Създавал съм приложения и една две игри за Андроид устройства. Имам зад гърба си опит и с UNITY, програмка и ресурси които не препоръчвам на никого който си цени нервите, времето и здравето. И още, и още.
Още по темата

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular